Her er et riff som i utgangspunktet spilles på en streng. Her er et par tips:

Plasser fingeren rett bak båndet, hvis du setter fingeren midt mellom båndene må du presse hardere for å unngå at noten høres «skurrete» ut. Du kan eksperimentere litt med å spille første bånd på den mørkeste(tykkeste) E-strengen. Merk hvor mye lettere det er å få ren tone når fingeren er nærmest bånden, sammenlign med hvor tungt det er når du plasserer fingeren mot nøtta(og tommeskruene).

Bli kjent med markeringene på gitarhalsen din, de fleste gitarer har prikker oppå gitarhalsen, nesten alle gitarer har 2 prikker på 12. bånd, og de fleste har også prikker på 5. 7. og 9. bånd også, mange har også på 3. bånd. Blir du vant til disse så slipper du å «telle» deg oppover gitarhalsen for å finne 7. bånd. Da vet du bare hvilken prikk du skal sikte deg inn på for å finne den.

Bruk en del tid på å bli trygg på øvelse 2.1. Når den sitter godt så er det lettere å gjøre 2.2, ettersom den for det meste bare blir å bytte streng på rett tid.

Spill den VELDIG rolig til å begynne med. Man trenger ikke å prøve å holde tempoet i videoen, prøv å spille den så fort du klarer uten at det blir unaturlig lange pauser og tonene høres tydelige ut..

Tabulatur:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *